Close
Mart Visser opent een tijdelijk museum in Amsterdam

Mart Visser opent een tijdelijk museum in Amsterdam

Couturier Mart Visser presenteert dit jaar zijn 50ste Haute Couture collectie. Al 25 jaar kleedt de modeontwerper Nederlandse vrouwen. Een mooie aanleiding om in Amsterdam een tijdelijk museum met een concept store te openen. Met ‘Beyond Context’ toont Mart Visser de ultieme synergie tussen zijn drie disciplines: Haute Couture, prêt-à-porter en Artwork. De expositie is te bezoeken van 17 oktober tot en met 19 november 2017. 

In het centrum van Amsterdam zijn de monumentale grachtenpanden ‘The Artesia’ getransformeerd tot een tijdelijk museum. Rauwe, kaalgeslagen ruimtes contrasteren met statige stijlkamers. Een nieuw en ideaal decor voor de presentatie van mode en kunst. Daarbij plaatst Mart Visser zich buiten zijn eigen context en kan de bezoeker een rondgang door zijn creatieve brein maken. Licht, beweging, beeld en muziek zorgen voor een optimale beleving.

Locatie: ‘The Artesia’ – Herengracht 541 in Amsterdam

Openingstijden: dinsdag t/m zondag van 11.00 tot 17.00 uur

Voor meer informatie: www.martvisser.nl

Off. opening : 19 september

Gasten : o.a. Jan & Monique des Bouvrie,  Daphne Deckers, Froukje de Both, Ruth Jacott, Leco van Zadelhoof en John Lukken,……

Close