Close
Salon Residence opent boutique hotel in het vernieuwde Singer Museum in Laren

Salon Residence opent boutique hotel in het vernieuwde Singer Museum in Laren

Salon Residence opent boutique hotel. Het vernieuwde museum Singer Laren werd getransformeerd tot een magisch boutique hotel. 18 toonaangevende interior designers hebebn op geheel eigen wijze een ruimte ingericht. 

De deelnemende interior designers waren smaakmakers pur sang: Brecht Murré Atelier, Clairz Interior Design, Decoration Empire, Eveline Interieur, Framework Studio, HIP Studio, Judith van Mourik, Kate Hume, Kees Marcelis, Linda Lagrand, RA. Studio, Remy Meijers, Robert Kolenik, Roelfien Vos, Ruud van Oosterhout, Stock Interiors, Studio Mariska Jagt en Wolterinck Laren.

Waar: Museum Singer Laren

Wanneer : van 28 september tot en met 1 oktober . Off openig : 28 sept

Gasten : Tricia Guild, Pierre Frey, Marcel Wanders, Jan des Bouvrie, Candy Dulfer, Frank de Boer, Marcel Wolterink, Menno Kroon en Remy Meijers.  

www.salonresidence.nl

Close