Close
Spraakmakende opening van volledig roze restaurant MaMa Kelly Amsterdam

Spraakmakende opening van volledig roze restaurant MaMa Kelly Amsterdam

Wat: MaMa Kelly opent haar deuren in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Een spraakmakende restaurantconcept uit Den Haag dat befaamd is om haar smaakvolle signatuur gerechten met kip en kreeft. In Den Haag staat het restaurant bekend om haar bijzondere plek en interieur in de oude Caballero Fabriek. In Amsterdam hebben inmiddels al velen gehoord over het opvallend roze interieur.

Waar: MaMa Kelly Amsterdam, Olympisch Stadion 35

Wanneer: Donderdag 9 November 2017

Wie waren er: Jamie Westland (Di-rect), Bas van Wageningen (Di-rect), Lizzy van der Ligt (influencer & stylist), Yuki Kempes (Kriss Kross), Ron Simpson (Avocado Show), Jordi van de Bovenkamp (RTL Late Night), Lieke van Lexmond (presentatrice en actrice), Maan (zangeres), Achmed Akkabi (RTL acteur), John Ewbank (componist), Jennifer Ewbank (zangeres), Bjorn van den Berg (stylist & ontwerper), Victor Mids (illusionist), Valerio Zeno (presentator en acteur), Carlos Lens (personal trainer), Sandor Janson, Yves Gijrath en Robert Kranenborg.

 

Close