Close
Launch TALKIES Magazine “Glamoureditie” tijdens de TALKIES Lifestyle Night 2017

Launch TALKIES Magazine “Glamoureditie” tijdens de TALKIES Lifestyle Night 2017

Wat: De launch van de Talkies GLAMOUR issue vond in de avond van 8 december plaats tijdens de befaamde, jaarlijkse Talkies Night. Ditmaal in Rotterdam! Tout bekend Rotterdam en Nederland genoot van bubbels, bites en live beats. Hoofdredacteur Kristina Bozilovic reikte de eerste editie uit aan covermodel Quinty Trustfull.

Waar: Het vernieuwende Rotterdam is de plek waar leisure, pleasure en glamour samenkomen. Daarom koos Talkies Magazine Nederland deze stad voor haar launch party van het decembernummer.

Wanneer: Vrijdag 8 december 2018.

Wie: Quinty Trustfull (covermodel), Nicolette van Dam, Anouk Eve, Kelly Weekers, John Ewbank, Zoey Ivory, Fred van Leer, Regi Blinker, Kristina Bozilovic, Chantal Bles, Sahrissa Ling, Ted Langenbach, Kimberley Klaver, Kimberley Beau.

Foto’s gemaakt door Jeannette Huisman.

 

Close