Close
Mad Fox Amsterdam viert zijn eerste foxy verjaardag in stijl

Mad Fox Amsterdam viert zijn eerste foxy verjaardag in stijl

MAD FOX, de high-end underground club in het hart van Amsterdam viert zijn eenjarig bestaan na een prachtig en succesvol jaar. Begin 2017 introduceerde THE ENTOURAGE GROUP haar MAD FOX – de luxueuze, intieme en kosmopolitische nachtclub. Met hospitality entrepreneur Yossi Eliyahoo als oprichter brengt MAD FOX een high-end table service club en futuristisch design verborgen in het souterrain van het W Amsterdam. 

Geïnspireerd door clubs uit Londen en New York, zet MAD FOX een nieuwe clubnorm met zijn betoverende en intrigerende entertainment en DJ’s, die een wereld van nachtelijke luxe en dorstlessende extravagantie biedt.

Met zijn futuristische ontwerp en mysterie, trok MAD FOX de aandacht van wereldberoemde DJ’s, allemaal enthousiast om zijn unieke nachtleven te ervaren. Bij de lancering van het Amsterdam Dance Event zag MAD FOX David Guetta, Martin Garrix, Hardwell, Gianluca Vacchi en Eric Morillo feesten, wat de bezoekers nog meer plezier gaf toen ze zelf achter de decks stapten.Ontsnappen in het vossenhol van waanzin, beroemdheden als Leonardo DiCaprio, Tinie Tempah, Don Diablo, Will.i.am, Richard Madden en Dean en Dan Caten (Dsquared) zijn hier ook op de loer gespot in de duisternis.

De introductie van maandelijks evenement MADNESS zag een nacht als geen ander in de stad, met acts, verrassingen en chaos. Gasten werden vermaakt door een sexy cirque stijl die flirt met de nacht, begeleid door speciale onaangekondigde gasten en Parijse housemuziek.

MAD FOX heeft vossen van over de hele wereld aangetrokken en is bekroond met de LUX Restaurant and Bar Awards 2018 – Beste High-End Nightlife Venue EN de Entree Hospitality & Style Award 2017 – Best Club Venue.

“De receptie die MAD FOX sinds de opening heeft gehad, was echt sensationeel, van wereldberoemde DJ’s tot bekende acteurs en muzikanten, MAD FOX heeft een nachtelijke wereld geschapen onder het centrum van Amsterdam waar onbekenden bekende gezichten worden.”

Close